jueves, 16 de febrero de 2012

Social Media o Control media



 Dos joves britànics, expulsats dels EUA pels seus comentaris al Twitter 



Curiós el cas del jove Leigh van Bryan i la seva parella, Emily Bunting, que van veure com el seu viatge als Estats Units quedava en no-res després d’uns comentaris que no van fer gaire gràcia als vigilants de l’aeroport de Los Angeles.

Concretament van ser dos els tuits de Van Bryan els que van causar el problema. En un d’ells afirmava que se n’anaven a “destrossar Amèrica”, mentre que en l’altre deia que “d’aquí a poques setmanes serem a Los Angeles, pixant sobre la gent de Hollywood Boulevard i desenterrant la Marilyn Monroe”. Una cita que, encertada o no, no sembla que sigui gaire perillosa, ja que és exactament una frase de la sèrie Family guy!










 



 El fet és que, amenaçadors o no, els textos van donar força problemes a la parella, que després d’unes cinc hores d’interrogatoris i preguntes, van veure com els agents de seguretat els enviaven de nou cap a Anglaterra! Això sí, almenys van tenir la deferència de deixar-los fer escala a París, tot un detall per part seva.


Així doncs, caldrà anar amb compte amb els nostres comentaris a la xarxa. Si més no, quan hàgim de fer una visita a Obama i companyia.

Font: http://www.flaixfm.cat/component/content/article/2-portada/214-dos-joves-britanics-expulsats-dels-eua-pels-seus-comentaris-al-twitter






No hay comentarios:

Publicar un comentario